مقدار مناسب مصرف روزانه گردو:
اگرچه گردو پوست کاغذی تویسرکان بسیار سالم است، اما مشخص شده است که آنقدر که باید مصرف نمی شود. بر اساس تحقیقات، آجیل تنها 8 درصد از آنتی اکسیدان های دریافتی روزانه در رژیم غذایی افراد را تشکیل می دهد.
و این، یا به این دلیل است که بسیاری از مردم از خواص مفید آنها آگاه نیستند، یا به این دلیل که محتوای چربی و کالری بالای آنها را در نظر می گیرند. یک وعده حدود 7 عدد گردو در روز است که برای دریافت مقادیر کافی آنتی اکسیدان کافی است.
گردو و محافظت در برابر سرطان
بر اساس نتایج مطالعات، گردو آجیل با بیشترین میزان مواد آنتی اکسیدانی است.
حتی به نظر می رسد که در مقایسه با سایر آجیل ها، مانند بادام و بادام زمینی، تقریباً دو برابر مقدار آنتی اکسیدان دارند .
ترکیبات آنتی اکسیدانی گردو به محافظت از بدن در برابر سرطان کمک می کند.
محافظت در برابر سرطان نیز از طریق ماده اینوزیتول پنتاکیس فسفات (IPP) موجود در گردو انجام می شود.
بر اساس دادههای تحقیقاتی، این ماده عملکرد آنزیمی را که در ایجاد سرطانها (مثلاً ریهها و تخمدانها) دخیل است، کند میکند و خاصیت مضاعف تخریب تومورها و افزایش عملکرد داروهای شیمیدرمانی مورد استفاده علیه این سرطانها را دارد.
برخلاف داروهای شیمیدرمانی ، IPP غیرسمی است و میتوان آنها را همراه با آنها تجویز کرد تا اثر آنها را افزایش دهد. علاوه بر این، گردو از سرطان سینه، قلب و روده بزرگ محافظت می کند.
محافظت از ذهن، خواب و خون
گنجاندن گردو در رژیم غذایی به سلامت بدن کمک می کند. کاهش فشار خون و جلوگیری از زوال عقل از جمله اثرات محافظتی گردو است.
و سهم آنها در پیشگیری از بیماری آلزایمر غیر قابل انکار است.
همچنین ملاتونین، یکی از اجزای گردو، می تواند با بی خوابی مبارزه کند، در حالی که تحقیقات مربوطه نشان داده است که با سنگ کیسه صفرا مبارزه می کند و جریان خون را در افراد مبتلا به دیابت نوع 2 بهبود می بخشد.