در مورد اینکه برای انتخاب بیسکویتهای با کیفیت باید به چه معیارهایی توجه کنید، سعی خواهیم کرد در این بخش از مقاله در مورد یک خوراکی محبوب صحبت کنیم.
اگر قبلاً همه بیسکویتها منحصراً در کارخانه های بزرگ پخته می شدند، جایی که تعداد زیادی بررسی کیفیت انجام می شد ، در حال حاضر تعداد زیادی کارخانه کوچک وجود دارد که امکان نظارت مکرر و عمیق کیفیت وجود ندارد، خریدار تمامی مسئولیت کیفیت و همچنین مزایا و مضرات محصولات خریداری شده را بر عهده می گیرد.
کم کالری ترین محصول بیسکویتی در نظر گرفته می شود که از خمیر بدون مایه خمیر تهیه می شود و در آن شکر و شیرین کننده ها، بکینگ پودر و سایر اجزایی که ارزش غذایی محصول را افزایش می دهند، اضافه نمی شود.
مصرف بیسکویت شکری با رعایت محدودیت های غذایی در طول رژیم غذایی، رعایت اصول تغذیه سالم یا مناسب و همچنین با پرهیز از غذاهای پروتئینی در طول کلیسا مجاز است.
اولین چیزی که مصرف کننده باید ارزیابی کند ظاهر محصول است، محصولات باید در شکل کامل باشند، حتی شکننده ترین کوکی ها نباید دارای شکستگی، برآمدگی در لبه ها، لکه هایی با منشاء ناشناخته و غیره باشند.
رنگ کوکی ها باید دلپذیر و یکنواخت باشد، کوکی های با کیفیت نباید بوی کره کهنه یا طعم دهنده تند داشته باشند، کوکی های بلغور جو دوسر یا گندم سیاه باید بوی خمیر خاصی از نوع خاصی از آرد داشته باشند.
عدم وجود عطر یا، برعکس، بوی بسیار شیرین و به شدت قابل توجه، از جمله با منشأ ناشناخته، ممکن است نشان دهنده نقض فناوری تهیه محصولات باشد و دلیل اختلاف ممکن است جایگزینی اجزای اصلی یا استفاده از رنگ ها و سایر افزودنی های مضر.
شاخص مهم دیگری که هر خریدار باید حتما به آن توجه کند، مطابقت ساختار محصول با دستور پخت است، بر این اساس، کلوچه های بیسکویتی هرگز نمی توانند سفت باشند.
کوکی های شیرینی کوتاه هرگز نمی توانند خیلی سنگین و چسبنده باشند و شیرینی های شکری هرگز نمی توانند نرم باشند، هرگونه عدم رعایت قوانین نشان دهنده تخلف در تهیه، حمل و نقل یا نگهداری محصولات است.